Het lukt me niet mijn bestelling te voltooien, help!

Oh nee!

Meestal is het genoeg om even te wisselen van browser of apparaat, en werkt de website dan weer perfect. Het kan dus lonen dit eerst even te proberen.

Mocht het nog steeds niet lukken, kan je contact met ons opnemen door op de Vraag het Onze Engelen knop hieronder te gebruiken. Hoe meer informatie je ons stuurt over het probleem hoe beter - we kunnen dan zo goed mogelijk uitvinden wat er mis is gegaan.