Kan ik jullie telefonisch bereiken?

Ons internationale team van Helpdesk Engeltjes zit online voor je klaar om elke mogelijke vraag te beantwoorden:

Je kunt ze heel gemakkelijk bereiken:

• Door ons handige webformulier in te vullen dat verschijnt als je klikt op de 'Vraag het onze Helpdesk Engeltjes' knop hieronder.

Als je al een een bestelling aan ons hebt doorgegeven, is het 't beste om ons te mailen met hetzelfde e-mailadres als waarmee je de bestelling geplaatst hebt. Of geef ons zoveel mogelijk details door als je kunt. Dingen als besteldetails, afleveradres en een duidelijk beschrijving van het probleem of de vraag die je hebt, kunnen ons helpen er meteen in te duiken.

• Via onze Facebook pagina

• Of, 'live' via onze Live Chat. Als een van onze Engeltjes beschikbaar is via Live Chat, dan zie je dat aan een Live Chat knop rechtsonder op onze website.