Ik heb problemen met inloggen

Het zou kunnen dat je niet het e-mailadres gebruikt om in te loggen waar je in eerste instantie je bestelling mee hebt geplaatst.

Mocht dit niet zo zijn, kan je je wachtwoord resetten door deze link te volgen. Maak een nieuw wachtwoord aan, en je krijgt automatisch direct een e-mail van ons. Neem een kijkje in je Spam-map als je hem niet zien verschijnen in je gewone inbox.

Lukt het je nog steeds niet om in te loggen, klik dan hieronder op Vraag het aan onze Engelen om contact met ons op te nemen. We helpen je dan zo snel mogelijk.